Om oss

Vårt team består i dag av Jørgen Fauske LysholtChristian Mauritzen og Isak Oluf Moe.Jørgen er fra Bygstad i Sunnfjord. Han fullførte sin utdannelse som trafikklærer ved Nord Universitet i Stjørdal i 2012. Han har godkjenning som faglig leder for trafikkskoler og har denne rollen for vår skole. Han er også godkjent som trafikklærer for MC. I tillegg har han undervisningskompetanse i kroppsøving og utdannet IT-konsulent innen informasjon- og kommunikasjonsteknologi. 

Christian er fra Stavanger. Han fullførte sin utdannelse som trafikklærer ved Nord Universitet i Stjørdal i 2016. Før dette hadde han en bachelorgrad i markedsføring fra BI i Stavanger.  

Isak er fra Grong kommune i Trøndelag fylke. Han fullførte sin utdannelse som trafikklærer ved Nord Universitet i 2016. Han har i senere tid tatt en bachelorgrad  innenfor trafikkpedagogikk og trafikksikkerhet. Han kan derfor smykke seg med tittelen trafikkpedagog.

Isak ble med på laget til Momentum trafikkskole den 01.02.2021. Tidligere har han jobbet for Norges største trafikkskole, derfor veldig kjekt han ville komme til oss her på Momentum.


Eierstyring og selskapsledelse:

Momentum Trafikkskole AS er eid 50/50 av Jørgen og Christian. 

Selskapets styre er:
Jørgen F. Lysholt - Styreleder og faglig leder av skolen
Christian Mauritzen - Daglig leder 
Morten Mauritzen - Styremedlem


Se også vår bilpark eller vår fremdrift i opplæringen