Om oss

Vårt team består i dag av Jørgen, Christian, Andreas og Isak. Vi ønsker å hjelpe akkurat deg på veien mot førerkortet. Jørgen er fra Bygstad i Sunnfjord. Han fullførte sin utdannelse som trafikklærer ved Nord Universitet i Stjørdal i 2012. Han har godkjenning som faglig leder for trafikkskoler og har denne rollen for vår skole.

Han er også godkjent som trafikklærer for MC. I tillegg har han undervisningskompetanse i kroppsøving og utdannet IT-konsulent innen informasjon- og kommunikasjonsteknologi. 


Christian er fra Stavanger. Han fullførte sin utdannelse som trafikklærer ved Nord Universitet i Stjørdal i 2016. Før dette hadde han en bachelorgrad i markedsføring fra BI i Stavanger. 

Christian er daglig leder for Momentum Trafikkskole samt gründeren for trafikkskolen sammen med Jørgen.


Isak er fra Grong kommune i Trøndelag fylke. Han fullførte sin utdannelse som trafikklærer ved Nord Universitet i 2016. Han har i senere tid tatt en bachelorgrad  innenfor trafikkpedagogikk og trafikksikkerhet.

Han kan derfor smykke seg med tittelen trafikkpedagog. Isak ble med på laget til Momentum trafikkskole den 01.02.2021. Tidligere har han jobbet for Norges største trafikkskole, derfor veldig kjekt han ville komme til oss her på Momentum. 


Andreas er en ekte "siddis" fra Madla. Andreas fullførte sin trafikklærer utdannelse sammen med Jørgen ved Nord Universitet i Stjørdal tilbake i 2012. Han underviser i klasse B, BE, TG og alle A klassene.

Andreas har hovedansvaret for MC avdelingen vår. Andreas ble med på laget den 01.09.2022. Vi på Momentum er veldig fornøyde meg og få Andreas, en stor ressurs med på laget. 


Selskapsledelse:

Momentum Trafikkskole er et AS, org. nummer: 924 374 632

Selskapets styre er:
Jørgen F. Lysholt - Styreleder og faglig leder av skolen
Christian Mauritzen - Daglig leder 
Morten Mauritzen - Styremedlem


Se også vår bilpark eller vår fremdrift i opplæringen